Despre noi

Pasiunea duce la excelenta, servicii de calitate fara batai de cap pentru clientii nostrii.

Pasiunea duce la excelenta

Onroad CAR este dealer autorizat auto pe piata din Romania, din anul 2008, cu un portofoliu de peste 1500 masini vandute in aceasta perioada suntem pionierii comertului profesionist cu autovehicule noi si de ocazie, din import sau de pe piata autohtona.

Astfel, cu o experienţă de peste 10 ani, Onroad CAR a fost printre primii dealeri din România care au pus în practică un sistem profesionist de comercializare a autoturismelor rulate, în contrast cu modul în care se comercializează autoturismele în târgurile auto de profil.

Venim în sprijinul dumneavoastră ajutându-vă să vă schimbaţi autoturismul vechi cu unul nou sau rulat, prin predarea contractului de leasing, sau prin vânzarea autoturismului deţinut, oferindu-vă cea mai bună ofertă de finanţare pentru maşini rulate, posibilitatea efectuarii de sesiuni de testare a masinilor, consiliere in vederea asigurarii unui proces decizional si de achizitie cat mai usor si bun pentru partenerii nostri.

De ce să ne alegi pe noi?

Rapiditate – totul se întâmplă într-o singură zi, economisind astfel timp şi energie.

Siguranţă – evaluare tehnică, certificat de garanţie şi istoric demonstrat al maşinii. Testăm toate autoturismele vândute cu rigurozitate şi garantăm juridic kilometrajul fiecărui autoturism comercializat.

Finanţare– prin colaboratorii noşti, vă oferim diverse posibilităţi de creditare sau leasing pentru orice model de autoturism, oferindu-vă soluţii financiare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Servicii:

Buy-back – achiziţionarea maşinii actuale, indiferent de marcă, în schimbul vânzării unui alt autovehicul nou sau de ocazie din oferta ONROAD CAR SRL

Lease-back– achiziţionarea autovehiculului chiar dacă face obiectul unui contract de leasing sau credit.

Import maşini la comandă – în cazul în care nu găsiţi în parcul nostru maşina potrivită, putem importa pentru dumneavoastră autoturismul căutat, oferindu-vă consultanţă în alegerea celei mai bune variante.

Înmatricularea autoturismului achiziţionat – pentru autoturismele vândute în judeţul Sibiu, specialiştii noştri se vor ocupa în locul Dumneavoastră de înmatricularea maşinii, iar pentru autoturismele vândute în restul ţării vă asigurăm consultanţa necesară şi setul de acte în vederea înmatriculării

In ce suntem specializati

Masini de ocazie
Back to top